2008/12/11

Let's talk about sex

För ett tag sedan pratade jag och en kompis om udda sexplatser. Många platser kom på tal som exempelvis bakom baren, på gymmet, duschen och så vidare. Den brittiska tidningen The Mirror har listat de mest udda platserna där folk har blivit ertappade med att ha sex. Hör och häpna eller bli inspirerade. Haha.

1. På en polisbil - med poliser i...
Ett par ville ha lite extra krydda och valde att ha sex på polisbilens tak. Vad de inte visste var att poliserna fortfarande satt kvar i sitt tjänstefordon. Efter att ha bett paret avsluta aktiviteten med motiveringen att fordonet måste stå redo för utryckning, lommade paret iväg.

2. På banken
Det här paret ville göra fler transaktioner än de som bankboken tillät, och skred till verket när de upptäckte att det var helt ensamma på bankens kontor. En grupp ungdomar på gatan utanför, givetvis utrustade med mobilkameror, kunde lugnt dokumentera aktiviteterna.

3. I kyrkan
Cesena, Italien: Det var ingen vanlig bikt som pågick i biktbåset den gången. Besökarna som kommit för att delta i morgonmässan blev rejält störda och chockade av paret som hade en helt egen akt i en av kyrkans mest privata kammare.

4. På tågrälsen
Ett sydafrikanskt par tyckte att tågrälsen var ett ypperligt ställe för en kärleksaktivitet. När tågets förare, som skulle köra ut från stationsområdet, signalerade och skrek att de skulle flytta sig, valde de dessutom att avsluta akten i lugn och ro innan de makade på sig.

No comments: